Kurkkaa kulisseihin
Äitienpäivä 12.5.2024

Äitienpäivä 12.5.2024

Äitienpäivänä tarjoilemme kolmen ruokalajin lounasta kahdessa kattauksessa klo 13 ja klo 16. MENU Alkupalapöytä: Fritto misto Yrttistä Panzanella-salaattia Caprese-salaattia Caesarsalaattia Talon hapanjuureen leivottua focacciaa & pestoa Italialaisia juustoja,...

lue lisää
Vappulounas 1.5.2024

Vappulounas 1.5.2024

Kolmen ruokalajin vappulounasta tarjoilemme vappupäivänä keskiviikkona 1.5.2024 kolmessa kattauksessa klo 11.30, 13.30 ja 16.00 MENU Alkupalapöytä: Vihreää salaattia, rucolaa, punasipulia & oliiveja Caesarsalaattia Perunasalaattia Caprese Arancinit...

lue lisää
Piemonten Sisilia-viikot 6.2-2.3.2024

Piemonten Sisilia-viikot 6.2-2.3.2024

Vaalimme taas hyväksi havaittuja perinteitä ja vuosittain järjestettävät Piemonten Sisilia-viikot ovat käynnissä helmikuun ajan 6.2.-2.3.2024. Sisilia-viikot ovat vakiinnuttaneet suosionsa ja väkeä käy niin arkena kuin viikonloppunakin nauttimassa...

lue lisää
Tärkeä tiedote lahjakorteista!

Tärkeä tiedote lahjakorteista!

Ravintola Hella ja Huone lopettaa toimintansa 25-vuotisjuhlaviikonlopun jälkeen tammikuun lopulla. Toimintamme päättymisen jälkeen meille ostamanne lahjakortit ovat käyttökelpoista valuuttaa edelleen, sillä voitte hyödyntää ne sisarravintoloissamme, ravintola Koskessa...

lue lisää
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Roni Toivari

Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Roni Toivari

Roni Toivari aloitti Hellan ja Huoneen keittiömestarina vuonna 2015. Toivarille aika Hellassa ja Huoneessa oli kehittymisen ja oman näkemyksen lautaselle tuomista. Toivarin aikana Hella ja Huone panosti suomalaisuuteen ja lähiruokaan, myös villiyrttejä nähtiin usein vaihtuvassa, mielenkiintoisessa menussa, johon haettiin vaikutteita usein pohjoismaiden lisäksi myös aasialaisista keittiöistä. Toivari kehuu jo tuolloin Hellan ja Huoneen sommelierina toiminutta Humberto Pulides Cartesia ravintolan tärkeäksi voimavaraksi.

lue lisää