Kesämenu tuo pöytään sesongin raaka-aineita ja luonnon antimia


Elokuun alkupuolelle asti lyhyempi maistelumenumme on viiden ruokalajin raikas Kesämenu, jossa hyödynnetään mahdollisimman paljon sesongin raaka-aineita sekä upeita luonnon antimia.
Menua voi halutessaan laajentaa 6 tai 7 ruokalajin mittaiseksi tilaamalla lisäannokseksi haluamansa määrän tuoreita ostereita tai ilmakuivattua mangalitza-possun kinkkua.
Viiden ruokalajin Kesämenun hinta on 65 euroa.

 

Hella ja Huoneen Kesämenu 2019

 

Päivän keitto

***

Uutta perunaa, fermentoitua härkäpapua ja villiyrttejä

***

Kuhaa, kevätsipulia ja herukanlehti-voikastiketta

***

Vuohenjuustomoussea ja omenaa

***

Olutposset ja raparperia

 

65 € / hlö
(suositusjuomat menulle 50 € / hlö)

+ Tuoreet osterit  3,50 € / kpl

+ Ilmakuivattu mangalitza-possun kinkku 2,50€ / 10 g