Pöytävaraus

Ryhmille

Pöytävaraus

Toivomme varaukset yli 8 hlön seurueille ja ryhmille puhelimitse 010 322 3898 tai sähköpostitse ravintola@hellajahuone.fi. Huomioithan ryhmävarausehtomme:

RYHMÄVARAUSEHDOT

Yli 8 henkilön seurueita koskevat seuraavat ryhmävarausehtomme.

TILAAMINEN
Pyydämme ryhmiä tekemään ruokatilauksen viimeistään 72 tuntia ennen varauksen ajankohtaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan myös mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

VARAUSMAKSU
Ryhmävarauksesta perimme 300,00€ varausmaksun, joka maksetaan ravintolalle varauksen vahvistamisen yhteydessä. Varausmaksu hyvitetään tilaisuuden loppulaskusta.
Yrityksen tilinumero:
FI 9157300820851315
Viestikenttään varauksen tekijän nimi sekä varauksen päivämäärä.

Ryhmän illallinen voidaan erikseen sovittaessa mahdollisuuksien mukaan järjestää myös yksityistilaisuutena.
Ykstyistilaisuuden minimilaskutus on maanantaista torstaihin 1000,00€, perjantaisin ja lauantaisin 1500,00€ ja sunnuntaisin 2500,00€. Yksityistilaisuuden varausmaksu on 500,00€. Se maksetaan ravintolalle varauksen vahvistamisen yhteydessä. Varausmaksu hyvitetään tilaisuuden loppulaskusta.

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

Mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava ravintolalle viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, ei ravintola hyvitä tilaisuuden varausmaksua asiakkaalle.
Mahdollisista muutoksista varaukseen (esimerkiksi osallistujamäärän muutos) on ilmoitettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli muutoksista ei ilmoiteta määräaikaan mennessä, on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaus asiakkaalta tilaisuuden alkuperäisen henkilömäärän mukaan.

Mahdollisista muutoksista ja peruutuksista voitte ilmoittaa ravintolalle sähköpostitse tai puhelimitse.