fbpx

À la carte

Listalta

Alkuruokia

Purkki Volzhenka Oscietra V20 -kaviaaria 50g

100 €

Purkki Volzhenka Beluga -kaviaaria 10g

50 €

Kaviaarin kanssa blinit, talon smetanaa ja punasipulia (L,G)

3  €/ annos

 

Tuore osteri, Bloody Mary -liemi ja pikkelöityä selleriä (L)
3,50 € / kpl

Tartar kotimaisesta naudan ulkofileestä,
keltuainen, piparjuurimajoneesi ja rapeaa perunaa (M,G)
15 €

Rapukeitto (L,G)
14 €

Hapanjuuriblini Volzhenka V20 -kaviaarin kera (L,G)
15 €

 

Pääruokia

Metsärannan peuran paistia, Lallin Lampaan kateenkorvaa, metsäsieniä, puolukkaa ja punaviinikastiketta (L, G)
40 €

Kumpulan tilan kania, ankanmaksaa, tryffeliperunapyreetä ja punaviinikastiketta (L, G)
45 €

Ruijanpallasta, purjoa ja merilevällä maustettua valkoviini-voi-mätikastike (L,G)
36 €

Tryffelirisottoa (L,G)
28 €

Jälkiruokia

Mouhijärven Herkkujuustolan SahtiVilho -juustoa, mallaskeksiä ja juurisellerihilloa (L)
8 €

Suklaakohokas ja oliiviöljysorbettia (VL, G)
14 €

Karpaloposset, rapeaa valkosuklaata ja rosmariinivaahtoa (L,G)
12 €

Kahvi Crème Brulèe ja amarettosorbettia (L, G)
14 €

Kaiken ravintolassamme tarjoiltavan lihan alkuperämaa on Suomi.
Lisätietoja annosten sisältämistä allergeeneista sekä raaka-aineiden alkuperästä saatte henkilökunnaltamme.

Sommelierin juomasuositukset laseittain

Aperitiiviksi ja alkuruoille

 

Champagne Collet Brut NV
Champagne, Ranska
16 € (10 cl)

 

Peuran kera

 

Bodegas Borsao, “Zarihs” (Syrah by Borsao) 2015
Campo de Borja, Espanja
12 € (12 cl)

 

Kanin kera

 

Château La Chapelle Despagnet 2015
Saint Emilion Grand Cru, Ranska
16 € (12 cl)

 

RuiJanpaLlaksen kera

 

Poiron-Dabin, La Haute Rèsolution 2013

Muscadet Sèvre & Maine, Ranska
11 € (12 cl)

 

Risoton kera

 

Azienda Agricola Gini, “La Frosca” 2016,

Soave Classico
Montefalco D`Alpone, Italia
14 € (12 cl)

 

Juuston kera

 

Le Pére Jules, Cidre de Normandie

Normandia, Ranska

9 € (12 cl)

 

Kohokkaan kera

 

Borges Tawny Reserve Port
Porto, Portugali
13 € (8 cl)

 

Sahtipossetin kera

 

Gini, Col Foscarin, Recioto di Soave 2013
Veneto, Italia
12 € (8 cl)

 

Créme Brülén kera

 

Gonzalez Byass Matusalem Sherry
Jerez, Espanja

12 € (6 cl)

Hella ja Huone

Menu

5 ruokalajin maistelumenu
68 € / hlö

Lisätietoja maistelumenun annosten
sisältämistä allergeeneista sekä raaka-
aineiden alkuperästä

Juomapaketti № I
52 € (46 cl)

Juomapaketti № I sisältää juomakaadon kullekin maistelumenun annokselle sekä veden.

Juomapaketti № II
104 € (50 cl)

Juomapaketti № II sisältää aperitiivin (lasillinen Collet Brut -shampanjaa tai cocktail listalta), viinikaadon kullekin maistelumenun annokselle, kahvin tai teen ja avecin sekä veden tai kivennäisveden.

Cocktailit

Aperitiivit

Dry Martini

“A perfect martini should be made by filling a glass with gin, then waving it in the general direction of Italy”
Sir Peirce Noël Coward

Gin, Dry vermouth and an olive
14,50 €

 

Kir Royal

The sophisticated parisian cocktail
by Canon Felix Kir

Collet Brut Champagne and Dijon Crème de Cassis
17 €

 

Champagne Cocktail

Collet Brut Champagne, a dash of cognac and a sugar cube soaked in Angostura
17,50 €

 

Old Cuban

Collet Brut Champagne, aged rum, mint, fresh lime juice, sugar syrup and Angostura
17 €

 

The French 75

The victory cocktail of the Great War
Kicks like a 75 mm shell…

Hendrick’s Gin,
lemon juice and sugar syrup topped with Collet Brut Champagne

17 €

Manhattan

Jack Daniel`s Rye Whiskey, sweet red vermouth a dash of Angostura bitter and a couple of Luxardo Maraschino cherries

14,70 €

 

 

Digestiivi

The Hanky Panky

“By Jove! That is the real hanky-panky!”
Sir Charles Hawtrey

Gin, sweet red vermouth and Fernet Branca
14,50 €

Ravintola
Hella ja Huone

Aleksanterinkatu 31
33100 Tampere
010 3223898

Avoinna:

TI– PE
16:00 – 22:00
LA
14:00 – 22:00
SU-MA
Suljettu